RADIONYTT.NO

banner.gif

Hva bruker lokalradioforbundet pengene til?

Radionytt.no har motatt et åpent brev fra Tønnes Steenersen i Radio Hamar, med kritikk av lokalradioforbundet. Brevet sendes videre uredigert og usensurert, og alle konklusjoner i brevet står for innsenders regning.

 

"HVA BRUKER NLF PENGENE TIL

 

 

Jeg har fått tilsendt referat fra styremøte i Norsk Lokalradioforbund 29. og 30 august 2000.

 

I sak 78/00 Eventuelt går det frem i punkt 1 at styret i NLF godkjente kostnadsdekning av nestleders reise i forbindelse med snuoperasjon i ”Hjalarhornet”.

 

I På Luftas internettutgave har vi fått vite at den samme nestlederen har funnet medisinen for Hjalarhornet. Tilfeldigvis var det nestlederens eget spill Radio Duo som var det rette for radiostasjonen. Dermed har Tore Østby tjent bra med penger på å få NLF til å betale sin egen salgsreise til Seljord – samtidig som han fikk en svær ”reklameannonse” på redaksjonell plass i NLF eget organ.

 

Vi er vant til at en del mennesker i denne bransjen har mange hatter, og vi vet at flere har blitt kritisert for å ikke klare å skille rollene. Men jeg håper ikke det er vanlig for styremedlemmer å reise rundt på NLFs regning for å tjene penger til seg selv.

 

Jeg har også pratet med Helge Reinholt i Hjalarhornet, og han forteller at nestlederen nå jobber som konsulent for Hjalarhornet.

 

I punkt 2 i samme sak registrerer jeg at RadioOrakel har fått reisestøtte på 5000 kroner for å reise på en eller annen messe i Budapest. Jeg har aldri hørt at Radio Hamar kan få reisestøtte hvis vi ønsker å reise på forskjellige messer. Eller er det slik at styreplass i NLF også gir sugerør i NLF kasse ?

 

Samtidig registrerer jeg at styremedlemmene frafaller en etter en. Spesielt må det nevnes at RadioOrakels ferske styremedlem bare noen få måneder etter landsmøte har funnet ut at hun ikke gidder å jobbe (være frivillig medarbeider) i RadioOrakel på Blitzhuset lenger. Personer som ikke kan planlegge bedre, bør ikke svare ja til et styreverv i noen som helst organisasjon. Er det rart at en del av oss etter hvert begynner å se på NLF som en spøk på lik linje med NSB og andre særnorske organisasjoner.

 

Og det blir ikke bedre når styrelederen erklærer DAB for død, for så å arrangere  DAB dag en uke sendere.

 

Nei, den seriøse delen av lokalradiobransjen fortjener noe bedre enn dette.

 

 

Tønnes Steenersen

redaktør/daglig leder, Radio Hamar AS"

 


(c)Radionytt.no - 14.10.00 - Kyrre Dahl


NYHETER UTENRIKS INTERNETTRADIO RADIOLINKER DISKUSJONSFORUM

FORSIDEN SMÅPLUKK E-MAIL