Annonse

Trenger radioen en sommervikar?

31.05.2022 - Kyrre Dahl

Det er ikke alltid liike lett å få vaktplanen i boks om sommeren. Mangler radioen folk i sommer eller vil man gjøre det enkelt? For en lav sum kan du få en to timers sending som kan brukes gjennom hele sommeren. Alt foregår automatisk etter installering.


Kyrre Dahl. Foto: Privat

Jeg, Kyrre Dahl, som også er redaktør for radionytt.no, tilbyr allerede mine tjenester til en rekke lokalradioer som hver dag får en sending rett på lufta. I samarbeid med Bording Media tilbyr jeg programstikk som tilsvarer 2 timer sending hver dag, med en teknisk løsning som gjør at alt kommer automatisk på lufta. Her er mer om hva jeg tilbyr, med fokus på sommeren.

PROGRAMLEDER HELE SOMMEREN:

Det høres kanskje utrolig ut, men jeg kan være programleder på din radio i hele sommer for bare 3000,- (+ mva). Sommerblanding gjelder fra 20. juni til 20. august, hver dag fra mandag til lørdag, der lørdag i all hovedsak består av saker fra uka som gikk.

Da lager jeg to timer sending hver dag som inneholder litt av hvert som passer til sommeren, som badetemperaturer, værvarsel, tvtips, kinotips og ikke minst en rekke notiser av sommerlig og lett karakter. Kall det gjerne agurknyheter! Dette er da en sending som går på flere radioer, der jeg aldri sier sted og tid. Jeg sier heller ikke noe om musikken, hva som spilles mellom stikkene er helt opp til radioens eget format.

TEKNISK INFORMASJON:

Det er snakk om totalt 18 lydfiler på 1 minutt, som automatisk lastes ned og spilles av i radiostasjonens dataaviklingsverktøy. Det oppdateres hver kveld/natt slik at det ligger en ny sending klar fra kl. 06.00. Det er en enkel jobb å sette dette opp i ethvert system, og vi kan bistå med det tekniske. Systemet baserer seg på det som brukes for å distribuere Radionyhetene. Dette har fungert nesten uten problemer i over 10 år.

KONTAKTINFORMASJON:

Høres dette interessant eller lurer du på noe om innhold osv. så er det bare å ta kontakt med meg: Kyrre Dahl på epost: kyrre@radionytt.no. Du kan også bruke telefon: 90 08 39 53 (send helst en sms først). Jeg sender gjerne en stemmeprøve eller en hel sending så kan du vurdere selv. Har du spørsmål om det tekniske kan du kontakte Jonas Bording på 480 43 173 eller epost jonas@bordingmedia.no

ANDRE KONSEPTER OG STEMMER

Jeg har i flere år vært programleder på denne måten på en rekke lokalradioer rundt om i Norge, men utenom sommeren er sendingene litt forskjellig på hver radio. Det er to timer sending som lages hver dag og blir automatisk oppdatert. Prisen for dette er fra 3300,- pr mnd, avhengig av hvor mye lokalt du ønsker å ha. Ta kontakt for en gratis test av hvordan det fungerer. Sendingene leveres seks dager i uken, året rundt. Disse sendingene fremstår som en vanlig del av lokalradioen.

To andre programledere lager stikk på samme måten, Hanne Fleischer og Endre Lundgren, med forskjellige konsepter. Du kan selv velge 1,2 eller 3 programledere og fylle opp sendeflatene på den måten som passer radiostasjonen best. Musikken bestemmer du selv. Ta kontakt med meg, Kyrre Dahl, eller Jonas Bording for mer informasjon.

  • Mer om: Diverse - alle saker
  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse