Annonse

Emma Gunnarsen har fått sommerjobb i Topp 40

Radionytt.no: 03.07.24 - Kyrre Dahl

Lillesøsteren til Markus og Martinus, Emma Gunnarsen, har fått seg sommerjobb som programleder på Topp 40. - Mest av alt gleder jeg meg til å styre musikken. Dette blir kjempegøy!, sier hun.

Emma Gunnarsen Foto: Arne Martin Vistnes/Bauer Media

Emma Gunnarsen startet sin musikkarriere da hun var ganske ung og har flere titalls millioner av avspillinger, blant annet på YouTube med sanger som "Engler i sne" og "Fått deg på hjernen". Men i sommer blir hun altså å høre som programleder og sier dette om jobben:

- Jeg koser meg her i radiostudio. Det er god stemning, alt skal times, og man får faktisk et forhold til lytterne. Jeg håper at de som lytter på meg, får lyst til å høre mer, og at de blir med meg på denne sommerjobbreisen i juli. Og jeg håper også at lytterne får en kjempegod sommerfølelse av å lytte på meg.

- Jeg har så vidt vært innom Radio Topp 40 og fikk mersmak da. Da de spurte meg om jeg ville ha det som sommerjobb, trengte jeg ikke lang betenkningstid, forteller Emma i en pressmelding fra Bauer Media.

Foto: Bauer Media

Emma får samtidig god støtte fra Markus og Martinus. De synes det er fantastisk at søsteren deres skal være radioprater, men også litt skummelt, da hun nettopp har fylt 16 år. Så gutta håper virkelig at folk hører på og heier på henne.

Programsjef på Radio Topp 40, Arne Martin Vistnes, er veldig fornøyd med å få med Emma Gunnarsen på laget. - Emma Gunnarsen har et veldig smittende humør, som jeg vet også smitter over på de som hører på henne. Radio passer som hånd i hanske for Emma, og vi gleder oss til å få henne på luften i sommer.

Emma Gunnarsens første sending er 6. juli, og hun blir å høre på radioen lørdager framover.

  • Mer om: Bauer Media

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse