Annonse

HC og Andrea drar ut på sommerturnè

Radionytt.no - 20.06.2024 - Kyrre Dahl

De to populære programlederne på NRK P1 drar neste uke til Vestfold for å møte lytterne.


Foto: hcandersen.no

HC og Andrea sendes på NRK P1 hver mandag til torsdag kl 17.00 til 19.00. Vanligvis sitter de i studio i Fredrikstad, men i sommer får de lov til å ta en tur ut av studio og da går ferden over Oslofjorden.

Neste uke skal nemlig programmet sendes direkte fra fire typiske sommerbyer/tettsteder i Vestfold. Mandag 24. juni er HC og Andrea i Stavern, dagen etter i Sandefjord, på onsdagen er de i Tønsberg før miniturnèen avsluttes på Verdens Ende torsdag 27. juni.

- Vi skal ut og snakke med vennene våre. Treffe dem der de er i sommer-Norge. Vi ville så klart helst reise hele landet rundt, men med utgangspunkt i Fredrikstad er disse fire stedene det vi får til i år. Det skriver HC Andersen på sin egen blogg.


Foto: hcandersen.no

Det blir vanlige sendinger. Ingen konsert eller sceneshow. Men, det blir muligheter for å se hvordan programmet lages og møte programlederne. Det blir også noen leker og mulighet for å vinne fine sommer-premier fra programmet «HC og Andrea».

HC påpeker at det i dag er mye enklere å sende ute enn det var for 30 år siden. - På 90-tallet sendte jeg TOPP 20 fra hele landet. Det var med egne busser og store kasser med utstyr. I 2024 klarer vi oss med et par laptoper, en mikser, en skjerm og godt humør.

Tirsdag var det prøvesending fra båten til Espen. Det var første sending utenfor studio og alt gikk fint. - Systemet fungerte og både Andrea og jeg koste oss, forteller HC Andersen. Begge bildene i artikkelen er fra prøvesendingen, som vi gjengir med tillatelse.

  • Flere nyheter om: NRK Radio
  • Følg oss på:  


    Annonse