Annonse

Radioprofil Espen Hansen runder 50 år

Gjesteinnlegg - 12.06.2024 - Hilsen

Radionytt.no har mottatt dette innlegget fra familien Mønnich. Vi gratulerer!.

Radioprofil Espen Hansen runder 50 år den 20 juni. Det har blitt 35 år med radiosendinger.


Espen Hansen. Foto: privat

Espen fikk opplæring på gamle Radio Vest i Stavanger i 1989, av blant andre Bjarte Tjøstheim og Tony Burton. Der ønsket han å lage «hit radio», men det var ikke aktuelt på Radio Vest i den tiden.

I 1990 fikk Espen en mulighet på Duen Radio, som var populære i Stavanger. Her hadde han Espen’s One Man Show og mange andre programmer.

Senere ble han hentet til Jærradiogruppen (JRG) . Her hadde han programmene Original Levi’s Show, Espen’s Suite, og Miks Jam. Senere også Helgens Utvalgte, som også gikk i andre norske byer med Espen i studio.

Espen var også produsent og Dj da NRJ (Energy) startet opp i Stavanger i 2000(-2001). Her hadde han kvelds-strekket fra Stavanger kl. 18-22. Han var også innom Radio 1 Stavanger.

I 2016 Starten han opp arielradio.no, der han fikk med seg bl.a. Dj Howard, som den kanskje mest kjente (NRK P3 og Mp3), samt andre kjente lokale og nasjonale stemmer. Ariel Radio lever i dag i beste velgående.

Espen har vært tilknyttet Radio Haugaland de siste årene, samtidig som han har jobber i det private utenom. 35 år med radio har vært en god erfaring å ha med seg sier han.

Gratulerer med 50 års jubileum.

  • Mer om: Diverse - alle saker - Følg oss: på  


    Annonse