Annonse

Nye podkaster i sommer fra NRK Radio

Radionytt.no - 11.06.2024 - Kyrre Dahl

NRK lanserer flere nye podkaster som du kan høre på i sommer, både for barn og for voksne.


Foto: NRK

Den første av NRK Radios nye podkaster ble lansert i går. Er Love Island en av dine guilty pleasures, kan du glede seg over en Træsh-spesial: Gruppechatten- Love Island med Adelina Ibishi, Arian Engebø og Anna Folkestad.

Fantorangenfortellinger har premiere 21. juni på NRK Radio. I verdenen til Pivi, Fantorangen og Fantus kan alt skje, og det gjør det. De reiser til månen, møter Havfrua og Fantus vokser og blir diger. Hør de gøyale, rare og spennende fortellingene på sengekanten, i bilen eller i pausen.

Labyrint om natten har premiere 19. juli på NRK Radio. Det blir spennende og morsomme fortellinger fra Labyrint, med litt promp og fjert. Mens Daidalos og Daidalosa sover om natta, blir Labyrinten til lekeplass for robotene. Då kan de gjøre hva de vil, så lenge de ikke blir oppdaget! Krampus blir forelsket, Lupus reiser med et poffeskip og Kamina må jakte på spøkelseslyden.

Brannbamsen Bjørnis har premiere 21. juni. Lurer du på hvordan du blir en god brannkonstabel? Brannbamsen Bjørnis gir deg gode tips og spennende opplevelser i nye historier i sommer.

Klassen-rådet har premiere 21. august. For de litt eldre barna kommer blant anna Klassen-rådet med Selma Ibrahim. Hun pratar med skuespillerne fra Klassen og sammen løser de innsendte ungdomsproblemer. Det minner om Lørdagsrådet, men for barn og ungdom.

  • Flere nyheter om: NRK Radio
  • Følg oss på:  


    Annonse