Annonse

Kroken og Metro skiller lag

Radionytt.no: 29.04.24 - Kyrre Dahl

Radio Metro gjennomfører en omorganisering. Det betyr at programsjef Tomm Espen Kroken forsvinner ut etter rundt to år, men han og Metro er fortsatt gode venner.

Tomm-Espen Kroken. Foto: Radio Metro

– Vi fjerner leddet mellom redaktør og redaksjon. Det forklarer radiosjef Bjørn-Martin Brandett om omorganiseringen. Det skjer etter at Lokalradioene i Innlandet overtok eierskapet av Metro-gruppen i fjor.

Radiosjefen forteller til Kampanje at Radio Metro i likhet med hele lokalradiobransjen rammes av kostnadspress og at både han og Kroken er enige om at dette var det riktige å gjøre:

– Jeg ser at en omstrukturering var nødvendig. Sånn sett var jeg med på å regissere min egen exit, sier Kroken. Den eneste stillingen som forsvinner i denne omgang er programsjefen.

– Jeg skulle gjerne ønske jeg kunne vært med videre og formet det som jeg tror kunne hatt sin rett i fremtiden, men det er ingen tvil om at konkurransebildet for lyd er beintøft, sier Kroken til Kampanje, som hadde saken først.

Kroken sier til lokalradio.no at det er uklart hva han skal gjøre fremover, men han har trua på at det blir mer klarhet i det før sommerferien.

Tomm-Espen Kroken har lang erfaring i radiobransjen. Han har vært både i Radio 1, Radio Norge og P4-gruppen, med rundt 30 år bak mikrofonen.

– Jeg er åpen både for kortvarige og lengre oppdrag og blir gjerne værende i mediebransjen selv om det er tøft.

Først publisert på: lokalradio.no

  • Mer om: Lokalradio

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse