Annonse

Lanserer kunstige innringere

Radionytt.no - 28.02.2024 - Kyrre Dahl

Firmaet Benztown har lansert en tjeneste som bruker KI til å gi radiostasjoner verbalt innhold fra kunstige lyttere.


Andreas Sannemann. Foto: Benztown

Det er allerede en del snakk i radiobransjen om at kunstige stemmer kan brukes som programledere, nyhetsopplesere m.m. Men, hva med å kunstige innringere til programmene? Benztown har en løsning på det.

Det tyske firmaet Benztown lanserer verdens første KI-tjeneste som kan generere lydinnhold fra kunstig skapte lyttere, AI Listener Voice Generator. Det skriver radionytt.se.

Ifølge Benztown er det blitt vanskeligere for radiostasjoner å lage verbalt innhold med lyttere. I "gamle dager" ringte folk som gale når de ble oppfordret til det av radiostasjonen, i våre dager er det blitt mer uvanlig.

Dette vil det tyske firmaet gjøre noe med og med AI Listener Voice Generator kan du lage lytterinnhold der du velger mellom forskjellige stemmer, hastigheter og tonefall.

- Vi er stolte over å kunne tilby våre kunder det best mulige lytterinnholdet, lyd fra lyttere som er tilpasset ethvert format. Benztowns AI Listener Voice Generator er ytterligere et stort skritt mot å kunne lage bra radio med ny teknikk” sier Benztowns leder Andreas Sannemann, ifølge radionytt.se.

  • Mer om: Diverse - alle saker - Følg oss: på  


    Annonse