Annonse

Nytt show med Anna på NRK P3

Radionytt.no - 31.01.2024 - Kyrre Dahl

NRK P3 har endret sitt sendeskjema denne uken. En nyvinning er "Anna" på P3, med Anna Nor Sørensen.


Anna Nor Sørensen . Foto: Vegard T. Blakstad/NRK

Mandag startet det nye showet "Anna" på NRK P3. Anna Nor Sørensen har tidligere sendt i samme tidsrom, men da under programnavnet "P3ligaen".

- Anna er en av de mest fremoverlente og røffeste programlederne jeg vet om, sier redaksjonsleder i P3 og mP3 Christer Johan Pettersen-Dahl. - Hun har sterk musikkunnskap, er rappkjefta og en skikkelig god venn på radioen.

For det er nettopp det "Anna" på P3 skal være. Et program som holder deg med selskap enten du er på jobb, skole eller nyter hjemmets fire vegger, skriver P3 i en pressemelding.

P3-musikken er tydelig i sendingen, men det er også lytteren. Programmet har sterk fokus på lytterdialog via appen NRK Radio.

- Direkteradio skal være nettopp det – direkte. Og det må vi bruke så godt vi kan. Derfor er det kort vei for lytteren til å komme i kontakt med "Anna", sier Pettersen-Dahl.

Anna er også programleder i den populære podkasten "Musikkrommet". Og i programmet "Anna" vil man kunne få eksklusivt innhold fra podkasten, i tillegg til muligheten å påvirke innholdet i "Musikkrommet".

I redaksjonen "Anna" jobber også "Musikkrommet"-kollega Jakob Naustdal. Dette gjør at innholdet i begge program kan mikses godt i hverandre, noe som gir ekstra godt innhold til den musikkglade P3-lytteren.

  • Flere nyheter om: NRK Radio
  • Følg oss på:  


    Annonse