Annonse

Tamanna får eget show på NRK mP3

Radionytt.no - 26.01.2024 - Kyrre Dahl

Tamanna, kjent fra Forræder på TV2, fronter nytt program på NRK mP3 med «Tamanna på mP3».


Tamanna Agnihotri. Foto: Vegard T. Blakstad/NRK

Mandag til og med fredag fra 11 til 14 vil landet få nytt selskap i radioen sin. Med kanskje landets blideste programleder, vil Tamanna gi lytteren skikkelig godt selskap mens man er på jobb, skole eller hjemme, går det fram av en pressemelding.

- Programmet vil være tydelig i radiolandskapet med den kjente mP3-musikk med Tamannas røffe og direkte stil, mener redaksjonsleder Christer Johan Pettersen-Dahl

- Tamanna har ikke veldig lang fartstid på radio, men har allerede etablert seg som en leken og dyktig programleder som passer utmerket godt med formatet til mP3, sier redaksjonslederen.

- Nå er jeg endelig hjemme! NRK mP3 er kanalen som reflekterer meg og min energi. Det blir helt rått å få den unike muligheten å være selskapet til landet vårt på dagtid fremover», sier Tamanna.

Tamanna Agnihotri er ikke ukjent med mikrofonen. Hun har jobbet i både P3 og mP3 i flere år. I januar 2021 startet Agnihotri som programleder for NRK P3-podkasten Pålogga, som fortalte historier fra Internett. Hun har også vært på TV, senest i TV2-programmet Forredær i 2023.

Det har ikke vært noen programleder på dette formiddags-strekket på mP3 tidligere. - Vi så at markedet var klart for en så livlig programleder som Tamanna, sier Pettersen-Dahl til radionytt.no

  • Flere nyheter om: NRK Radio
  • Følg oss på:  


    Annonse