Annonse

Lillesøsteren til Nytt på Nytt

Radionytt.no - 24.01.2024 - Kyrre Dahl

Alt kan skje og ingen er trygge når fire komikere oppsummerer ukas nyhetsbilde i den nye NRK-podkasten «Desken brenner».


Tara Lina Shahin, Odd-Magnus Williamson, Amalie Stuve og Marius Thorkildsen. FOTO: HENRIETTE DÆHLI, NRK

Det er de fire komikerne Odd-Magnus Williamson, Tara Lina Shahin, Amalie Stuve og Marius Thorkildsen som utgjør den brennende desken.

– Desken brenner er lillesøsteren til «Nytt på nytt». Men ikke en biologisk lillesøster, mer et fosterbarn som har kommet inn i familien fra en institusjon med sin helt egen bagasje. Hun vil nok alltid være usikker på om familien og folket elsker henne like høyt som storesøster, men med tiden vil hun forhåpentligvis finne trygghet og ro, sier Odd-Magnus Williamson.

Odd-Magnus Williamson er kjent som komiker og skuespiller. I motsetning til Williamson, som så vidt har vært innom podkast-formatet før, har Tara Lina Shahin lang erfaring fra podkaststudio. I Desken brenner vil hun fungere som en ordstyrer.

– Personlig er jeg først og fremst vant til å være sidekick i forskjellige podkaster opp igjennom de siste årene. Alt fra podkaster om populærkultur, Paradise Hotel og de siste to årene som en del av gjengen i «Med all respekt». Det å nå skulle fungere som en ordstyrer i en podkast om nyhetsbildet blir en helt ny verden for meg. Jeg tror jeg kommer til å få træler i hendene av å prøve å holde i tøylene i starten, men gøy skal det bli! sier Tara Lina Shahin i en pressemelding.

Redaksjonssjef i NRK Underholdning, Rune Lind, er trygg på at podkasten kommer til å leve opp til sin beskrivelse.

– Podkasten skal ta tak i et par av siste ukes store snakkiser og lage underholdning av det. I beskrivelsen av podkasten så står det «alt kan skje og ingen er trygge når fire komikere oppsummerer uka», og jeg er veldig sikker på at denne beskrivelsen kommer til å bli levd opp til, sier redaksjonssjef i NRK Underholdning, Rune Lind.

– Vi er veldig fornøyde med å ha fått med oss et knippe av de beste folka i landet til å lage denne podkasten, både foran og bak mikrofonen, så jeg tror og håper at podkasten slår godt an, sier han.

Hør podkasten «Desken brenner» i appen NRK Radio. Nye episoder kommer hver fredag kl. 06:00.

  • Flere nyheter om: NRK Radio
  • Følg oss på:  


    Annonse