Annonse

Alexandra Joner blir fast medlem

16.01.2024 - RADIONYTT.NO - Kyrre Dahl

Nå er det klart hva Alexandra Joner skal gjøre etter «Skal vi danse»-seieren. Hun blir nemlig fast medlem i Frokostshowet på P5. – Det er den beste jobben jeg kunne fått, sier Joner.


f.v: Stian Røste, Alexandra Joner, Niklas Baarli. Foto: P4

Det siste året har Alexandra Joner vært vikar i P5, men nå går hun inn som fast medlem av Frokostshowet sammen med Niklas Baarli og Stian Røste. Det er programredaktør i P4-gruppen, Anders Opsahl, svært glad for.

– Alexandra har gjort det så godt at det rett og slett har blitt vanskelig å gi slipp på henne. Hun er en fest på radioen, tilfører innfallsvinkler av helt egen karakter, og evner i tillegg å overraske og sette ut både lyttere og medprogramledere, sier Opsahl i en pressemelding.

Det er ikke rent få ganger Niklas og Stian knapt har kunnet tro sine egne ører når Alexandra for eksempel avslører at hun ikke vet hva et landslag er, vil ringe politiet fordi hun ikke husker hvor hun parkerte bilen eller røper hvordan hennnes egen mor prøver å tvinge seg med på legetimene hennes.

Niklas Baarli sier han knapt kan vente på fortsettelsen og enda flere uforglemmelige radioøyeblikk i P5-studioet.

– Å få et fyrverkeri som Alexandra inn som fast medlem av Frokostshowet er en gave! Hun er kul, ærlig og byr på seg selv, noe som skaper en nydelig atmosfære å våkne til, sier han. Alexandra Joner forteller at hun har fått mange tilbakemeldinger fra lyttere som synes det er hyggelig å høre på Frokostshowet på P5, så at hun nå skal få fortsette å jobbe med Niklas Baarli og Stian Røste på fast basis synes hun er superstas.

– Selv om det er pain in the ass å stå opp klokken 05.00 om morgenen, så er det den beste jobben jeg kunne fått! Jeg føler jeg drar på jobb for å le. Det har vært en bratt læringskurve for min del, men den har vært fantastisk. Jeg føler at vi tre sammen kan sprite opp en hver morgen. Det går faktisk ikke an å høre på Frokostshowet uten å få lættis, fordi det bjudas på, avslutter Joner.

  • Mer om: P4-gruppen

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse