Annonse

Fra radio til travbane

30.11.23 - Kyrre Dahl

Tidligere radiosjef i Metro, Hilde Apneseth, blir nå daglig leder for Bjerke travbane AS. Apneseth har, i tillegg til mange år i radio, også erfaring som konkurranserytter.

Hilde Apneseth. Foto: Privat

For de fleste som leser lokalradio.no er Hilde Apneseth mest kjent fra Metro-gruppen. Der har hun vært i 12 år, de siste 3 årene som administrerende direktør. Det er bare noen få måneder siden hun forlot Radio Metro. Hun har også jobbet i P4.

Hun har en bachelorgrad i markedsføring fra University of Strathclyde i Glasgow og en mastergrad i sosiologi fra University of the Witwatersrand i Johannesburg.

Kanskje litt overraskende for noen i radiobransjen er Hilde også tidligere konkurranserytter i sprang på 1,30-nivå, opplyser Bjerke travbane i en pressemelding:

– Jeg startet å ri da jeg var 8 år gammel, og har alltid vært fascinert av hestesport og ikke minst hesten som individ., sier Apneseth.

– Å være daglig leder på Bjerke gir meg en unik mulighet til å kombinere hesteinteressen med alt jeg har lært om salg, markedsføring og ledelse. Jeg gleder meg derfor stort til å ta fatt på denne jobben på nyåret, sier den nye daglige lederen.

– Jeg har et oppriktig ønske om, sammen med banens dyktige medarbeidere, å kunne bidra til å videreutvikle Bjerke som norsk travsports viktigste arena, både sportslig og kommersielt, sier Hilde Apneseth.

Styreleder Øistein Andresen er svært tilfreds med at Hilde Apneseth har takket ja til stillingen som daglig leder for Bjerke Travbane AS.

– Vi fikk hele 45 søkere og det viser at stillingen som daglig leder på landets riksarena for trav er attraktiv. Etter en grundig prosess hvor hele styret har vært sterkt involvert er vi trygge på at Hilde er den beste kandidaten og rett person til å lede selskapet videre. Hilde er utpreget kommersiell med dokumenterte resultater innen salg og markedsføring. Samtidig fremstår hun som en leder med et strategisk blikk og evne til å skape samarbeid, sier Andresen.

Hun tiltrer stillingen 01.01.2024.

Først publisert på: lokalradio.no

  • Mer om: Lokalradio

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse