Annonse

Samarbeid om podkast med Både Og

Radionytt.no - 22.11.2023 - Kyrre Dahl

Podkastavdelingen i Både Og og Bauer Media inngår samarbeid om produksjon, distribusjon og salg på Både Og podkastportefølje.

Stian Letessier. Foto: Både Og

- Bauer er en naturlig samarbeidspartner for oss, sier podkastansvarlig i Både Og, Stian Letessier. - Vi har et godt knippe podkaster som vi ønsker å finansiere i første omgang, og da er Bauer den riktige partneren for oss," sier Letessier i en pressemelding.

Podkastsjef i Bauer Media, Øystein Weibell, er svært glad for det nye samarbeidet: - Både Og er en bauta i norsk lydproduksjon og har drevet utviklingen av kommersiell lyd i over 30 år. Det er helt naturlig at vi skal samarbeide om salg og distribusjon av podkaster. Sammen skal vi løfte frem podkastene og nå flere lyttere, sier han.

I første omgang gjelder samarbeidet om podkastene Femihelse, Plutselig Barneteater!, Ukentlig – med BMI, Wesselstuen, Roserådet og Boka er bedre. Fra nyåret kommer også true-crime podkasten Svartelista inn i avtalen.

Bauer Media har ni DAB-kanaler, 34 digitale radiokanaler og drøyt 30 podkaster i sin portefølje, og selger i tillegg reklame i spill og lydbøker.

Både Og er et frittstående produksjonsmiljø som produserer podkast, tv, radioreklame og reklamefilm.

  • Mer om: Bauer Media - alle saker

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse