Annonse

VG skal lage radionyheter for Bauer

Radionytt.no - 22.11.2023 - Kyrre Dahl

Fra januar 2024 vil VG ha et samarbeid med Bauer Media på nyhetssendinger. Det betyr at du får siste nytt fra VG på Radio Norge og andre kanaler.

Foto: VG

Det innebærer at VG vil være avsender av nyhetene på alle radiokanalene til Bauer, som samlet med sine 9 nasjonale radio-merkevarer når ut til ca. 1,9 millioner ukentlige lyttere.

VG vil være redaksjonelt ansvarlig for lydnyhetene, og ansvarlig redaktør Gard Steiro er fornøyd med det utvidede samarbeidet med Bauer, som de også har et samarbeid med på VG lista Topp 40.

– Bauer representerer en sterk distribusjon på en plattform hvor VG er mindre tilstede i dag, og som vil gi en styrket distribusjonskraft til VG og sikre at vi treffer enda flere lyttere med VG-nyhetene våre hver eneste dag, sier Steiro.

– Vi er glade for å kunne utvide vårt samarbeid med VG, sier Kristoffer Vangen, ansvarlig redaktør hos Bauer Media, i en pressemelding.

– VG er en sterk merkevare med høy tillit, og er etter min mening den beste på hendelsesnyheter i Norge, noe som er viktig for radionyheter. VG-nyheter på radio vil sikre at våre radiolytter får et solid nyhetsprodukt med siste nytt hver time, fortsetter Vangen.

  • Mer om: Bauer Media - alle saker

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse