Annonse

NRK Radio med eget juleunivers

Radionytt.no - 22.11.2023 - Kyrre Dahl

NRK lager ordentlig julestemning med podkaster og egne julekanaler i sin app NRK Radio


Live og Ronny. Foto: Trine Hisdal/ NRK

I appen NRK Radio vil det etterhvert komme et eget juleunivers. Der vil man blant annet finne podkasten Julestemning med Live og Ronny, som er tilbake fra 1. desember.

Podkasten var Norges mest populære i fjor, og i år kan du på nytt få den daglige dosen med julestemning av disse to i NRK Radio.

De minste kan blant annet høre Jul på brannstasjonen i NRK Radio. Den nye historien om brannbamsen Bjørnis er tilgjengeleg i NRK Radio 1. desember.

De litt eldre barna kan glede seg over den nye podkastserien Natt i Labyrint. Serien handler om hva robotene gjør når Daidalos og Daidalosa sover. Hør serien i NRK Radio fra 14. desember.

I tillegg er to av NRKs radiokanaler nå gjort om til rene julekanaler: NRK Super Jul og NRK Klassisk.

Advent vil markeres i gudstjenestene på NRK fra 3. desember, 1. søndag i advent. Da er det adventsgudstjeneste fra Arna kirke i Bergen kl. 11. Gudstjenesten går direkte på NRK P1+ og på NRK1.

10. desember sendes gudstjenesten fra Filadelfiakirken i Drammen og 17. desember fra Ulstein kirke i Ulsteinvik. På julaften blir det julegudstjeneste fra Nidarosdomen. kl. 16.00 direkte på NRK P1, NRK P1+ og NRK1 og Kim alle klokker på P1+ kl. 17.03.

  • Flere nyheter om: NRK Radio
  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse