Annonse

Bauer forandrer på danske kanaler

Radionytt.no: 17.11.2023 - Kyrre Dahl

Radio 100 FM og The Voice skal utvikles videre, etter mange år på lufta i Danmark.


Foto: Pixabay

Bauer Media vil fornye og utvikle de danske radiokanalene Radio100 og The Voice og utreder nå hvordan dette skal gjøres. Det avslører innholdssjef Steffen Raastrup til Bogmarkedet Audio.

Radio 100 gjør det bra, mener Raastrup og han vil være forsiktig med å forandre for mye på musikk og programledere, fordi man da kan miste lyttere og det kan ta lang tid å få dem tilbake. Likevel mener han at det er potensiale for å utvikle stasjonene videre:

- Vi skruer på profil, værtsudvikling og andre knapper, og jeg forventer, at lytteropbakningen vil være styrket i 2024, vel vidende at lytterinteressen i al flow radio er let vigende, sier Raastrup til Bogmarkedet, ifølge Mediawatch.dk.

The Voice derimot trenger å finne sin fremtidige rolle fordi den rundt 40 år gamle radiostasjonen er nå utfordret av endrede lyttervaner blant de unge. Derfor vil innholdssjefen se på hvordan Bauer Media kan utvikle kanalen for å forbli relevant i fremtiden.

Ifølge tall fra Kantar er Radio100 et av de største kommersielle radiomerkevarene i Danmark med en ukentlig dekning på mer enn 350 000 personer, eller 7 prosent. The Voice ligger over 280 000 personer ukentlig, eller rundt 5,5 prosent.

  • Mer om: Utenriks - alle saker
  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse