Annonse

Ellen K kommer til Radiodays Europe

09.10.23 - RADIONYTT.NO - Kyrre Dahl

De første navnene er allerede på plass foran neste års store internasjonale radiokonferanse. Radiokjendisen Ellen K fra Los Angeles blir et av høydepunktene.

Ellen K. Foto: Radiodays Europe

Påmeldingen er åpen til neste års Radiodays Europe. Radio, audio og podkast-bransjen i Europa samles i München fra søndag 17. mars til tirsdag 19. mars.

Det første store navnet som er offentliggjort er Ellen K, som er blitt en radiolegende i USA etter at hun ble den første kvinnen til å være solo-programleder for et morgenshow i Los Angeles. Hun er kjent i resten av USA gjennom det syndikerte Ellen K Weekend show.

Radiodays Europe skriver blant annet følgende om Ellen K: "After 12 years of successfully co-hosting ON AIR With Ryan Seacrest (on KIIS-FM & nationally syndicated) plus 10 years prior with Rick Dees, Ellen was offered her own morning show on iHeartMedia’s KOST 103.5.

Ellen holds the distinction of being the first (and only) female to anchor a morning radio show with her solo namesake in Los Angeles radio history and is also the longest continuously airing morning radio personality in the #1 radio market. " Hun har også blitt utnevnt til årets radiopersonlighet.

Vil du være med så er det tre billetttyper som er aktuelle. Et tredagers Pass som dekker alt som skjer på Radiodays Europe. Et todagers pass som gir deg tilgang til konferansen på mandag og tirsdag. Eller et Summit Only Pass som bare dekker de spesielle seminarene på søndag.

Du trenger ikke kjøpe billett for å komme inn i utstillings og mingle-området på søndag, da er det gratis adgang til alt som ikke er seminarer og foredrag. Det er også rabattordninger for bedrifter som bestiller som grupper.

For mer informasjon og påmelding gå til: Radiodays Europe Hjemmeside

RDE 2024 vil bli arrangert i konferanse-senteret ICM, Internationales Congress Center München, like øst for sentrum. Tbane-stasjonen Messestadt West ligger rett utenfor hovedinngangen til konferanse-senteret.

  • Mer om: Konferanser

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse