Annonse

Ny internasjonal radiosjef i Bauer

Radionytt.no - 28.09.2023 - Kyrre Dahl

Vivian Mohr blir ny president for Bauer Media Audio og skal transformere virksomheten.

Vivian Mohr. Foto: Bauer Media

Vivian Mohr forlater sin rolle som CFO og COO i Bauer Media Group for å ta over rollen, og erstatter Richard Dawkins som forlot selskapet etter å ha hatt forskjellige ideer om dets fremtid sammenlignet med CEO og eier Yvonne Bauer.

Bauer sier i en pressemelding at Vivian har fått oppgaven med å transformere audiovirksomheten, basert på to nøkkelelementer: Å bygge verdens beste og mest effektive virksomhet innen tradisjonell radio, samtidig som det bygges en bærekraftig fremtid.

“Vivian har nylig vist sine ferdigheter i strategiutvikling og i den vellykkede fusjonen med Netrisk Group i OCP-virksomheten. Ved å ta over rollen som president for BA Audio, vender Vivian på en måte tilbake til sine røtter innen mediestrategi og prestasjonsstyring, sier Yvonne Bauer.

“Han ledet integreringen av to av Sveits' største radiokjeder, støttet tilleggskjøp av regionale stasjoner og håndterte det bemerkelsesverdige kjøpet av landets største private TV-kringkaster.”

I en kommentar til utnevnelsen sier Vivian: “Jeg var veldig beæret over å bli kontaktet av Yvonne angående denne rollen. Bauer Media Audio har utrolig potensial – både innen tradisjonell virksomhet og digitalt. Og det vil være en inspirerende utfordring å sette opp og implementere en transnasjonal og fremtidsrettet strategi sammen med de talentfulle audio-teamene. Jeg ser frem til å bringe mine ferdigheter og brede erfaring til rollen.”

  • Mer om: Bauer Media - alle saker

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse