Annonse

Registreringen åpen for Radiodays Europe

27.09.23 - RADIONYTT.NO - Kyrre Dahl

Sett av 17. til 19. mars neste år for den store europeiske radiokonferansen. Radiodays Europe 2024 foregår i München, Tyskland og de aller billigste billettene får du nå.

Bli med når radio, audio og podkast-bransjen i Europa på nytt samles til den store radiokonferansen Radiodays Europe. Datoene er søndag 17. mars til tirsdag 19. mars og det er allerede nå åpnet for registrering.

Det er tre billetttyper som er aktuelle. Et tredagers Pass som dekker alt som skjer på Radiodays Europe. Et todagers pass som gir deg tilgang til konferansen på mandag og tirsdag. Eller et Summit Only Pass som bare dekker de spesielle seminarene på søndag.

Du trenger ikke kjøpe billett for å komme inn i utstillings og mingle-området på søndag, da er det gratis adgang til alt som ikke er seminarer og foredrag. Det er også rabattordninger for bedrifter som bestiller som grupper.

For mer informasjon og påmelding gå til: Radiodays Europe Hjemmeside

Programkomiteen har avholdt møte denne uka og forteller at det har kommet inn over 300 forslag til temaer og foredragsholdere. Det er fortsatt ikke for sent å komme med forslag dersom det er noe du ønsker å se på RDE 2024.

RDE 2024 vil bli arrangert i konferanse-senteret ICM, Internationales Congress Center München, like øst for sentrum. Tbane-stasjonen Messestadt West ligger rett utenfor hovedinngangen til konferanse-senteret.

  • Mer om: Konferanser

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse