Annonse

Nå er det jul igjen med Lise Askvik

Radionytt.no - 22.09.2023 - Kyrre Dahl

Mens eplene fremdeles henger røde på trærne, starter Lise Askvik friskt opp årets juleradio. Det skjer på dagen tre måneder før julaften, den 24. september.

Lise Askvik. Foto: Bauer Media

Mens det fortsatt er en tanke sommerlig i været, starter Bauer opp sin tradisjonelle kanal med kun julemusikk. Juleradioen kan høres over hele landet med julemusikk og hyggelig selskap døgnet rundt frem til siste barnål ligger trygt i støvsugeren.

– – Julemusikk på radio er veldig populært, og lyttertallene skyter i været når adventstiden nærmer seg. Men vi ser også at mange liker å tjuvstarte på julestemningen allerede fra månedsskiftet september-oktober, sier Lise Askvik i en pressemelding.

Lise Askvik er godt kjent med å lage radiosendinger i og rundt julen, etter mange år i ulike radiokanaler. Likevel kan hun forsikre om at hun aldri blir lei.

– Julemusikk er som en lykkepille for øret, sier hun, og legger til at hun er glad for å se at mange er like glad i musikken og stemningen i førjulstiden som hun selv er.

Ifølge Nielsen lyttet over 300 000 mennesker til Juleradioen i oktober i fjor. I november økte antallet lyttere til over 750 000, og i løpet av desember var over 1,6 millioner innom kanalen, som sender julemusikk hele døgnet.

Bak Juleradioen står Bauer Media, som ellers er kjent for radiostasjoner som Radio Vinyl, Radio Norge, Radio Topp 40 og Radio Rock, i tillegg til podkaster som Avhørt, Siri og de gode hjelperne og Langkjøring med Geir Schau. Ansvarlig redaktør, Kristoffer Vangen, er veldig fornøyd med at Juleradioen snart går på lufta for syvende år på rad.

– Det har blitt en av årets hyggeligste arbeidsoppgaver, og det er ekstra gledelig at Juleradioen også leverer svært gode lyttertall, sier han. Juleradioen er tilgjengelig over hele Norge fra 24. september.

  • Mer om: Bauer Media - alle saker

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse