Annonse

Avhørt kommer til Radiodager

13.09.23 - RADIONYTT.NO - Kyrre Dahl

På årets Radiodager får vi møte produsentene av en podkast som ble mer spesiell enn noen kunne ha tenkt seg på forhånd.

Foto: Radiodager/Avhørt

En uke etter at Jonas Aarseth Henriksen ble intervjuet i Avhørt ble han funnet drept. Hvilke vurderinger gjorde redaksjonen da de satt på upublisert materiale med et drapsoffer? Hvordan avgjorde de hva som skulle med i episodene? Og hvordan er det å produsere en podkast som er en del av en drapsetterforskning?

Til Radiodager kommer Stein Morten Lier, Helge Moldver og Lars Christian Nygaardstrand fra Avhørt for å fortelle om da podkasten deres ble en del av en drapsetterforskning.

Den norske fagkonferansen for radio og podkast, Radiodager 2023, arrangeres på Meet Ullevål torsdag 19. og fredag 20. oktober.

Krigen i Ukraina til Radiodager

Av andre poster på programmet kan vi nevne at Andriy Taranov, styremedlem i ukrainske Suspilne Ukraine, kommer for å fortelle om hvordan krigen påvirker arbeidsforholdene, engasjementet hos ansatte og innholdet på lufta.

Hvordan er det å drive en radiostasjon i et land hvor det er krig? Hvilke sikkerhetstiltak må innføres? Og er det rom for underholdningsradio, når lytteren lever i krig?

Niklas får fornyet tillitt

Det er også klart at Niklas Silseth Baarli får fornyet tillitt og blir dermed programleder for årets utgave av Prix Radio.

Det er fjerde året på rad at den etter hvert så erfarne programlederen får i oppgave å lose deltakerne gjennom den tradisjonsrike bransjefesten for alle som jobber med lyd, radio og podkast i Norge Prix Radio går av stabelen fredag 20. oktober fra klokken 19.00 på Meet Ullevaal Stadion.

– Det har utviklet seg til en tradisjon at Niklas leder Prix Radio og den jobben gjør han på en aldeles strålende måte. Det var derfor en enkel oppgave å gi ham fornyet tillit, sier daglig leder i Radiodager Morten Scott Janssen.

Mer informasjon på: RADIODAGER.NO

Saken ble først publisert på lokalradio.no

  • Mer om: Konferanser

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse