Annonse

England: Nå er det jul igjen

05.09.2023 - RADIONYTT.NO - Kyrre Dahl

En av de norske juleradioene starter opp 3 måneder før jul. Det blir nesten sent på året sammenlignet med Radio Exemas som begynte med julemusikk allerede i august.


Plakat for kanalen

En lokal radiostasjon i Devon i England, Radio Exe, har lansert en egen spinoff-kanal på DAB som bare sender julemusikk. Det er det mange som gjør, men Radio Exemas mener at vi trenger julestemning allerede i august.

Popup-kanalen som bare sendes digitalt ble lansert 25. august, altså nøyaktig fire måneder før julens viktigste dag i Storbritannia. Det blir dermed 122 dager med non stop julemusikk for de som liker slikt. Stasjonen stenges ned på trettende dag jul.

Programleder i Radio Exe, Matt Rogers, sier til Radio Today: - Feliz Navidad! Whilst I’d simply love to play non-stop Christmas songs on Radio Exe, Mr Scrooge who runs the station has kiboshed that.

Det er ganske vanlig å ha egne julekanaler både i Norge og i Storbritannia, men de fleste starter opp noe senere på året eller sender julemusikk hele året rundt, som Global's Heart Xmas, som er tilgjengelig på nettradio.

  • Mer om: Utenriks - Arkiv

  • Følg oss:     -  RSS:

    Annonse