Annonse

Krigen i Ukraina til Radiodager

29.08.23 - RADIONYTT.NO - Kyrre Dahl

Det er nå halvannet år siden Russland invaderte Ukraina og hvordan dette har påvirket de som jobber med radio er tema på årets Radiodager.

Andriy Taranov på Radiodays Europe 2023. Foto: Kyrre Dahl

Hvordan er det å drive en radiostasjon i et land hvor det er krig? Hvilke sikkerhetstiltak må innføres? Og er det rom for underholdningsradio, når lytteren lever i krig?

Andriy Taranov er styremedlem i ukrainske Suspilne Ukraine og kommer til Radiodager for fortelle om hvordan krigen påvirker arbeidsforholdene, engasjementet hos ansatte og innholdet på lufta.

Han har tidligere holdt et foredrag om samme tema på Radiodays Europe og var en av de høyest rangerte foredragene på konferansen.

Mrk: Undertegnede var selv på dette foredraget i Praha. Jeg vil beskrive det som usedvanlig interessant og ikke minst viktig. Jeg vil derfor anbefale alle som kan å legge turen innom foredraget med Andriy Taranov.

Påmeldingene strømmer på

Årets Radiodager vil foregå på Meet Ullevål Stadion 19 og 20 oktober. Som vanlig avsluttes to dager fullspekket med faglig innhold med en festmiddag og utdeling av årets radiopriser.

Vil du være med er det fortsatt muligheter, men du kan ikke vente for lenge. De to siste årene har både fagkonferansen og Prix Radio vært utsolgt. Allerede nå er drøyt halvparten av tilgjengelige billetter revet bort, opplyser Radiodager.

Har du ikke råd til å være med? Ikke fortvil!

Er du redaksjonell medarbeider og vil delta på årets Radiodager? Da kan du søke om reisestipend fra vår samarbeidspartner, Norsk Journalistlag.

Du trenger ikke være medlem av journalistlaget og det deles ut inntil 6000 kroner i stipend, til å dekke deltakeravgift, overnatting og reise. Søknadsfristen er midnatt søndag 17. september.

Klikk her for å lese mer og sende inn søknad

Bilettsalget er åpent på: RADIODAGER.NO

Saken ble først publisert på lokalradio.no

  • Mer om: Konferanser

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse