Annonse

P3 fyller sommeren med unge talenter

Radionytt.no - 28.06.2023 - Kyrre Dahl

Sommeren er i gang på NRK P3 og radiokanalen bruker sommeren til å gi plass til nye stemmer. Her er en liten presentasjon av årets sommerverter i P3.


Foto: Astri Aspen, NRK P3

- P3sommer sender ni timer radio mandag til fredag, og er en mulighet for P3 å få en rekke unge talenter på lufta. De skal gi godt selskap hele sommeren, og stiller opp med underholdning, god stemning, og konkurranser. Det forteller Heidi Ji Mo, som er prosjektleder for P3 Sommer.


Foto: Astri Aspen, NRK P3

På morgenen (kl 07-10) har vi Aurora Thommessen og Erlend Arnesen. De har begge jobbet i NRK P1 innlandet tidligere. Aurora har også jobbet i P1 Østfold, før turen gikk videre til P4 der hun har jobbet som produsent. Hun er utdannet journalist fra OsloMet, og har også vært med i Radio Nova, studentradioen i Oslo. Erlend er også utdannet journalist fra Volda, han ble ferdig i år. I Volda var han med i studentradioen, og har laget diverse podkaster, sist av dem er podkasten menn om mensen.


Foto: Astri Aspen, NRK P3

På formiddagen (kl 10-13) er det Kaja Stoltenberg og Ailo Thomassen som er på. Kaja ble samtidig som Erlend ferdig med sin bachelor i journalistikk fra Volda, og var også med i studentradioen i Volda. Hun hadde nylig praksis i P3 Urørt. Hun har også jobbet i VGTV og Nordstrands blad. Ailo har vært med i NRK Sapmis talentprogram, og sendt en del for NRK mP3 det siste året. Ailo har også vært med på serien "min samiske historie" som ble nominert til en rekke priser. Han jobber også en del med å fremme samisk musikk som både musikkprodusent og DJ.


Foto: Astri Aspen, NRK P3

På kvelden (kl 15-18) er det Julia Biernat som sender. I med journalistikk bacheloren hun tok på Høyskolen Kristiania hadde hun praksis i Ordentlig Radio, der ble hun etter praksisperioden i to år. Hun har gått på Danvik folkehøgskole på radio & podkast linja, og har hatt praksis i mP3 det siste året. Der har hun vært produsent for mP3klubben med Martin Holmen, og også hatt egne sendinger på mP3.


Fra venstre: Aurora Thommessen på ryggen til Kaja Stoltenberg, deretter Julia Biernat, Erlend Arnesen bak henne i lilla, og Ole Henry Snildalsli nederst, deretter Heidi Mo med Ailo Thomassen på ryggen. Foto: Astri Aspen, NRK P3

- Vi har også en reporter, Ole Henry Snildalsli. Han har studert drama og teater i Volda, og vært med i studentradioen der. Han har også vært med i folkets deltaker i VGTV sin Ikke lov å le på hytta, forteller Heidi Ji Mo til radionytt.no.

  • Flere nyheter om: NRK Radio
  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse