Annonse

Lær av kreative lydideer

27.06.23 - RADIONYTT.NO - Kyrre Dahl

Stadig mer av programmet for Radiodager 2023 faller på plass. Det er mange forskjellige emner som er på menyen. Denne gangen blir det en spesiell sesjon for de som er opptatt av god lyd. Og det er vi vel alle?

Vidar Brennodden. Foto: Radiodager

I promoer og lydreklamer er det ofte den morsomme lyd-ideen som vekker oppmerksomheten til lytteren. På Radiodager 2023 får du høre 19 kreative lydideer fra hele verden, presentert av lydprofilsjef i NRK, Vidar Brennodden.

– Vidar Brennodden brenner virkelig for lyd, og når han samler sammen sine favorittpromoer- og reklamer har du sjansen til å høre lydeksempler med et skyhøyt nivå, sier Heidi Røneid, programsjef i Radiodager.

I sesjonen blir det så klart en rekke lydeksempler, og du får høre tidligere vinnere av Prix Radio og promoer som har gjort stor suksess i utlandet.

– Denne sesjonen er ikke bare for de som jobber med promoer eller reklame i hverdagen, her er det mye inspirasjon å hente for alle som jobber med lyd, sier Røneid.

Et par gode navn er kjent fra før og her har lokalradio hatt innflytelse. Både Marte Ingul og Joachim Førsund var på årets lokalradiokonferanse på Hamar, men de er helt sikkert verdt å høre en gang til.

Joachim Førsund har tatt podkastsjangeren med storm. Han har vunnet en rekke priser under Prix Radio, og er en av de beste historiefortellerne i sjangeren. Nå kommer han til Radiodager for å dele sine beste tips!

Hvem henvender du deg til når du prater på radio og hva vet du om medievanene til de du ønsker å nå? Dette er viktig spørsmål som tas opp i det spennende foredraget til Marte Ingul som er konserndirektør for samfunns- og myndighetskontakt i Amedia.

Her kan du lese mer om foredragene til Førsund og Ingul: De første navnene er klare

Radiodager 2023 skjer på Meet Ullevål, Oslo torsdag 19. og fredag 20. oktober. I tillegg til to dager med faglig innhold blir det utdeling av årets radiopriser, Prix Radio, fredag kveld. Påmeldingen er åpnet, men det er ikke lenger mulig å få early-bird-rabatt.

Bilettsalger er åpent på: RADIODAGER.NO

  • Mer om: Konferanser

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse