Annonse

Slik blir sommeren 2023 på NRK Radio

Radionytt.no - 16.06.2023 - Kyrre Dahl

NRK har presentert sitt radio og lyd-innhold for sommeren. Det blir gjenhør med gamle klassikere og mulighet til å høre nye podkaster.


Foto: NRK

Det blir skikkelig feriestemning når åtte av NRKs flotteste stemmer inviterer sine favorittgjester til et møte om felles interesser, mimring, musikk og sommerfest. <7p>

Fjorårets «feel good»-nyhet i podkastuniverset, «Feriestemning», er tilbake 17. juni med nye kjente fjes i uventede konstellasjoner, perfekt for den lange bilturen. «Feriestemning» har nye episoder daglig f.o.m. 17. juni til 17. juli.

Den folkekjære «Reiseradioen» er 60 år i år, og det er et stjernelag som skal lose det norske folk gjennom sommeren med et smil om munnen. Blant annet gjør Anne Lindmo «Reiseradioen» for første gang.

26. juni er også «Sommer i P2» i gang. Helt frem til 11. august får du daglig påfyll med nye gjester med personlige historier. Robert Stoltenberg, Sophie Elise Steen Isachsen og Odd Drevland er blant gjestene som får lage en times radio, alene, med egen tekst og selvvalgt musikk på NRK Radio i sommer.

NRK minner også om «Fantorangens vitseshow», som er en gøyal podkast der de to vennene, Fantorangen og Pivi, har som mål å få hverandre og lytteren til å le.

  • Flere nyheter om: NRK Radio
  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse