Annonse

Husk å melde inn bidrag til Prix Radio

12.06.23 - RADIONYTT.NO - Kyrre Dahl

Finn frem dine beste innslag, produksjoner eller sendinger, for nå er påmeldingen av bidrag til Prix Radio 2023 åpnet.

Radiodager 2022. Foto: Tor Erik Schrøder, Radiodager

Prix Radio er Norges offiselle lydpriser verdsetter de beste radio- og podkastproduksjonene i året som gikk. Det deles i dag ut priser i over 20 forskjellige kategorier. Finn frem dine beste innslag, produksjoner eller sendinger, for nå er påmeldingen åpnet.

Hovedjuryen har i år gjort noen justeringer i kriteriene og har innført en ny kategori for «årets merkevarepodkast», der også bedrifter og organisasjoner kan melde på sine bidrag. Denne prisen blir delt ut under fagkonferansen.

– Det er godt å ha alt på plass og vi regner med at interessen for å nominere bidrag er like stor i år, som den har vært de siste årene, sier Morten Scott Janssen som er leder av hovedjuryen.

Fredag 20. oktober samles hele den norske radio-, podkast- og lydbransjen for å feire seg selv på Meet Ullevål Stadion. En rekke priser skal deles ut, og du har sjansen til å være en av de som går opp på scenen til applaus fra kollegaer fra hele bransjen.

Radiodager anbefaler alle som skal sende nominere bidrag til Prix Radio om å sette seg godt inn i kategoriene, bedømmelseskriterier og øvrige krav som stilles, før selve påmeldingen gjennomføres. Påmeldte bidrag skal være sendt som kringkastet radio og/eller tilgjengeliggjort som on-demand/podkast første gang i perioden fra og med 1.juni 2022 til og med 31. mai 2023.

– Hovedjuryen gleder seg til å gå løs på juryjobben og kåre de beste podkastene og radiosendingene for 2023, sier Janssen. Fristen for å sende inn bidrag for lokalradio er allerede denne uka, fredag 16. juni kl. 13.00.

Se årets kategorier og kriterier her: https://www.radiodager.no/prix-radio/kategorier-og-kriterier/

Se hvordan du melder på ditt bidrag her: https://www.radiodager.no/prix-radio/innstilling-av-bidrag/

BILLETTSALGET ER NÅ ÅPNET PÅ: RADIODAGER.NO

Norsk Podkastforening er tatt opp som medlem i Foreningen Radiodager, som nå består av Norsk Lokalradioforbund, P4-gruppen, Bauer Media, Norsk Podkastforening og NRK.

Som vanlig består Radiodager av en fagdel og Prix Radio på fredag kveld. Prix Radio er en årlig prisutdeling og bransjefest for alle som jobber med radio og podkast i Norge.

  • Mer om: Konferanser

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse