Annonse

Aksjefall for Viaplay Group, skylder på radio

05.06.2023 - RADIONYTT.NO - Kyrre Dahl

Aksjene er i fritt fall etter at Viaplay Group kom med med dårlige nyheter i dag, der de blant annet nevner at det går dårlig for radio.


Viaplay Group sendte i dag ut en børsmelding der de nedvurderer de økonomiske utsiktene for 2023. Det skyldes både at de ikke klarer å kutte kostnader som forventet samtidig som det er stramt i reklamemarkedet. Viaplay Group er kanskje mest kjent for TV og strømmetjenester, men de er sterkt inne i bildet i skandinavisk radio, blant annet P4 i Norge:

- Advertising revenues are expected to be down between 12% and 16% on an organic basis in Q2, due to the sharp and rapid deterioration in the TV and radio advertising markets. Det står det å lese i børsmeldingen.

Samtidig som Viaplay Group offentliggjorde de dårlige utsiktene ble det kjent at konsernsjef Anders Jensen går av med umiddelbar virkning. Dette har ført til fritt fall i aksjemarkedet. Viaplay raste med 57 prosent ved åpningen av Stockholmsbørsen ifølge Dagens Industri og Kampanje.

Klubbleder i P4, Petter Marius Udland, sier til Kampanje: - Det er jo aldri hyggelig med sånne beskjeder, men hva det betyr for våre medlemmer er det for tidlig å si noe om. Vi er per i dag ikke blitt forespeilet noen konkrete kutt og forholder oss til det.

  • Mer om: P4-gruppen

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse