Annonse

Meld deg på til årets Radiodager

05.05.23 - Kyrre Dahl

Forberedelsen til årets nasjonale radiokonferanse er i gang. Datoen er satt for Radiodager 2023, som også har fått et nytt medlem. Fra i dag kan du melde deg på til en ekstra god pris!

Radiolederdebatt 2022 Foto: Tor Erik Schrøder, Radiodager

Arbeidet med årets konferanse og prisutdeling, som blir 19. og 20. oktober, er godt i gang, melder Radiodager, som blir stadig større i antall arrangører.

Norsk Podkastforening er tatt opp som medlem i Foreningen Radiodager, som nå består av Norsk Lokalradioforbund, P4-gruppen, Bauer Media, Norsk Podkastforening og NRK.

Nå starter også prosessen med en gjennomgang av kategorier, regelverk og et arbeid for å se på navnebytte, for å sikre at disse favner en samlet lydbransje.

Fjorårets arrangementer ble raskt utsolgt og det kan være lurt å sikre seg billett. I en begrenset tidsperiode, selges et lite antall billetter til redusert pris.

BILLETTSALGET ER NÅ ÅPNET PÅ: RADIODAGER.NO

Som vanlig består Radiodager av en fagdel og Prix Radio på fredag kveld. Prix Radio er en årlig prisutdeling og bransjefest for alle som jobber med radio og podkast i Norge.

Norges offiselle lydpriser verdsetter de beste radio- og podkastproduksjonene i året som gikk. Det deles i dag ut priser i over 20 forskjellige kategorier.

  • Mer om: Konferanser

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse