Annonse

Egen radiokanal for Eurovision

04.05.2023 - Kyrre Dahl

Bauer har lansert en egen kanal med paljettglans og Grand Prix-minner. Eurosong Radio kan høres i en rekke land, deriblant Norge.

Foto: Bauer Media

Fra i dag kan du høre musikk fra sangkonkurransens 50-årige historie døgnet rundt. Den nye kanalen Eurosong Radio kan høres gjennom web eller mobil, hele året gjennom.

Alexander Rybak, Secret Garden og Bobbysocks er naturligvis på plass sammen med Abba, Céline Dion, Dana International, Ruslana og andre legendariske deltakere i sangkonkurransen.

Musikksjef i Bauer Media, Sverre Vedal, sier han er stolt over at kanalen er i gang.

– Den forener fans over hele Europa som er glad i god musikk. Eurovision Song Contest er en viktig del av europeisk kultur, og vi er glad for å skapt en plattform der fans kan møtes og høre alt som gjør sangkonkurransen så populær.

Eurovision Song Contest er et av de lengstlevende TV-programmene i verden, og satt i 2015 Guinness-verdensrekord som den eldste musikkonkurransen på TV. Hvert år har det direktesendte showet over 100 millioner seere.

Kanalen distribueres på Radioplay i de nordiske landene samt på lignende tjenester i Storbritannia og Irland. Den er tilgjengelig gratis i Sverige og Irland mens Eurosong radio inngår i Bauers premiumpakke i de øvrige landene, ifølge radionytt.se.

  • Mer om: Bauer Media - alle saker

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse