Annonse

Morgenklubben direkte fra fam. Grøterud

21.04.2023 - Kyrre Dahl

Morgenklubben på Radio Norge har virkelig nærkontakt med sine lyttere. I dag gikk hele morgensendingen fra sofaen hos familien Grøterud i Vikersund.

Morgenklubben og familien Grøtterud. Foto: Facebook / Bauer Media

Morgenklubben med Loven & Co har holdt på siden 2009 og normalt går sendingene fra studio i Oslo. Men, av og til drar de tre programlederne Øyvind Loven, Kim Johanne Dahl og Geir Schau ut til private hjem for å avvikle hele morgenshowet direkte derfra. I dag, fredag 21. april var turen kommet til Modum og stua til Helen og Jarle Grøterud.

– Det er veldig tilfeldig at det ble slik. Hele greia er at vi holder på å se oss om etter nytt kjøkken. På nettsidene til Huseby kjøkken klarte jeg å få rotet meg inn i noe som endte med at jeg ble kontaktet av Radio Norge. Nå er vi ett av fire hjem som skal besøkes, og det gjør at vi er med i trekningen av et helt nytt kjøkken, forklarer husfar Jarle Grøterud til Bygdeposten.

Programlederne innrømmer at de ikke har noe spesielt forhold til hverken Vikersund eller Modum fra før, selv om både hoppbakken, Blaafarveværket og Modum Bad er kjente steder og navn.

– Modum er for meg litt som Drammen var før i tiden. Det er et sted jeg kjører gjennom, på vei til hytta på Norefjell. Sånn sett er det veldig hyggelig å faktisk få en stopp her, sier Geir Schau til Bygdeposten.

– – Det er litt logistikk, men det er veldig gøy. Det at vi fanger opp litt småprat og latter i bakgrunnen er hele poenget med å sende fra noens kjøkken. Det gir en egen sjarm til sendingen, sier produsent Andreas Velle.

Les hele saken i Bygdeposten

  • Mer om: Bauer Media - alle saker

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse