Annonse

Han blir programleder for VG-lista

14.04.2023 - Kyrre Dahl

Artist og programleder Kristian N. Rønning skal telle ned de 40 best likte låtene i Norge hver uke i det nye programmet på Radio Topp 40.

Kristian N. Rønning. Foto: Bauer Media

– Jeg gleder meg både til å spille og snakke med artistene bak den aller mest populære musikken i Norge, sier Rønning.

– Målet er å presentere et listeprogram der god stemning står høyt. Jeg skal være en kompis i øret til lytteren, rett og slett.

Nært forhold til VG-lista

I mange år har han vært kjent som rapper under artistnavnet Sirius, og siden 2014 har han også vært programleder på kanaler som Radio 1, Radio Norge og Radio Topp 40. Blant høydepunktene i musikkarrieren var da han selv sto på scenen som artist under det tradisjonsrike VG-lista-showet på Rådhusplassen i Oslo i 2010. Samme år lå han på hitlisten med 3. plass som bestenotering for singelen «Fuck Up».

Nå skal han selv telle ned de 40 mest populære sangene i Norge hver lørdag. I løpet av det tre timer lange radioprogrammet skal Rønning også oppdatere lytterne på utenlandske topplister, og ikke minst intervjue artistene bak låtene.

– Intervjuer blir helt klart en viktig del av VG-lista Topp 40. Én ting er å servere lytterne musikken, men hos oss skal man også bli bedre kjent med artistene, sier han.

VG-lista Topp 40 har premiere på Radio Topp 40 lørdag 15. april kl. 11

  • Mer om: Bauer Media - alle saker

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse