Annonse

Ellen Thomassen blir ny morgenvert

08.03.2023 - RADIONYTT.NO - Kyrre Dahl

Ellen Befring Thomassen blir ny programleder for morgensendingen på radiokanalene P6 Rock, P7 Klem, P8 Pop, P9 Retro og P10 Country.


Ellen Befring Thomassen og Kjetil Hugin. FOTO: P4.

Befring Thomassen har det siste halvannet året vært å høre på NRJ, men Opsahl sier tiden nå er inne for å gi 28-åringen større utfordringer.

- Ellen er et stort radiotalent som bobler over av kreativitet, og hun har en fantastisk evne til å inkludere og fange lytterne. Hun har gjort en solid innsats i NRJ og samtidig vist at hun håndterer sendinger som retter seg mot en eldre målgruppe. Det blir utrolig spennende å høre hva Ellen kan få til med Kjetil i det viktige morgenstrekket, sier Opsahl.

Ellen Befring Thomassen skal sende «God Morgen med Ellen og Kjetil» sammen med mangeårige P4-programleder Kjetil Hugin. Hun tar dermed over etter Hilde Skovdahl som nylig ga seg som radioprogramleder.

Den dagsaktuelle morgensendingen har litt i underkant av 350 000 ukentlige lyttere, og det gjør den til landets neste største kommersielle morgenshow på radio målt i antall ukentlige lyttere (Kilde: Nielsen PPM). I tillegg til mye musikk byr sendingen på nyhetsoppdateringer, gjester, faste spalter, og ikke minst en god start på den nye dagen.

«God Morgen med Ellen og Kjetil» går parallelt på radiokanalene P6 Rock, P7 Klem, P8 Pop, P9 Retro og P10 Country kl. 06.00-09.00 alle hverdager, og Ellen Befring Thomassen er på plass fra 13. mars. <7p>

  • Mer om: P4-gruppen

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse