Annonse

Sophie Elise og NRK P1+ til behandling

Radionytt.no - 08.03.2023 - Kyrre Dahl

Når Kringkastingrådet møtes i morgen skal de behandle mange klager og en nå beryktet podkast. Også NRK P1+ har fått noen klager.


Podkastpromo. FOTO: HENRIETTE DÆHLI / NRK

Torsdag 9. mars blir den mye omtalte Sophie Elise-podkasten tema i Kringkastingsrådet. Hele 4300 klager har kommet til rådet om dette, opplyser NRK.

I Kringkastingsrådet torsdag vil kringkastingssjef Vibeke Fürst Haugen og fungerende underholdningsredaktør i NRK, Christina Rezk Resar innlede debatten med å fortelle om bakgrunnen for podkasten «Sophie og Fetisha».

NRK-ledelsen har allerede konkludert med at de kommersielle bindingene til de to profilene er for omfattende til at det kan kombineres med løpende podkastproduksjon for NRK. Dette innebærer at siste podkast ble publisert torsdag 2. mars.

At NRK P1+ fikk nytt sendeskjema fra 1. mars har også fått mange til å henvende seg til Kringkastingsrådet. NRKs tilbud til de eldre vil være eget tema på mars-møtet til rådet, slik at disse klagene vil bli diskutert i den forbindelse.

Kringkastingsrådet er et rådgivende, offentlig oppnevnt organ som følger NRK tett og uttaler seg om det tilbudet som tilbys publikum.

  • Flere nyheter om: NRK Radio
  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse