Annonse

Halvor gjør comeback i Radio Rock

02.03.2023 - Kyrre Dahl

Mindre enn ett år etter at han takket for seg i Radio Rocks morgenshow Stå opp, er han tilbake på kanalen.

Halvor Johansson Foto: Radio Norge

Savnet etter kruttsterk morgenkaffe og ekte rock ble for stort for komiker og programleder Halvor Johansson.

– Jeg gleder meg mest til å drikke dårlig kaffe mens jeg mener masse om ting jeg ikke kan, for merkelig nok er det nettopp det jeg er god til. Og så gleder jeg meg til å få besøk av en rekke kule gjester i studio, sier Johansson.

I det nye programmet «Halvorsprat» inviterer han kjente personligheter for å kommentere og raljere om dagens nyhetsbilde, akkompagnert av en mektig dose rock.

– Drømmegjesten er kongen. Og dronningen. Gjerne samtidig! Det hadde vært interessant å høre hva de synes som dagens nyheter.

Halvor Johansson Foto: Radio Norge

«Halvorsprat» er på lufta hver søndag ettermiddag, og blir også tilgjengelig som podkast med en fersk episode hver uke. Samtidig som han forbereder seg på radiocomeback og podkastsatsing, er Johansson også klar med et splitter nytt stand up-show på Latter, etter en lang periode som omreisende komiker.

– Forskjellen mellom sceneshowet og radioprogrammet er at publikum i salen på Latter får en stand up-forestilling med manus og ferdigskrevne vitser. Radioprogrammet, derimot, er ferskvare med ukesaktuelle temaer og spennende gjester, sier Johansson, som ikke er alene om å glede seg til comebacket.

– Halvor er en sabla bra, kunnskapsrik og vanvittig morsom mann som er helt perfekt for kanalen, sier programsjef i Radio Rock, Stian Eliassen.

  • Mer om: Bauer Media - alle saker

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse