Annonse

P4 gir bort konsert med Kurt Nilsen

28.02.2023 - RADIONYTT.NO - Kyrre Dahl

Vil du ha Kurt Nilsen på besøk? Han stiller opp med en konsert for hele nabolaget gjennom en konkurranse på P4.


Kurt Nilsen. Foto: Skjermdump fra PR-video for konserten hos P4

Nå kan du oppleve en av våre mest folkekjære artister i ditt eget nabolag! Sammen med Huseierne gir P4 bort en minikonsert - og det er opp til deg å bestemme hvor det blir! Det skriver P4 på sine hjemmesider

Kurt Nisen vant den norske versjonen av talentkonkurransen Idol i 2003 og hans single She's So High gikk inn på førsteplass på VG-lista. Året etter vant han World Idol der han var svært populær hos de internasjonale dommerne.

Nilsen vant også årets låt under Spellemannsprisen 2003 og årets hit under Spellemannsprisen 2004. Siden 2010 har han jobbet som musiker på deltid, men han har også vært med på flere TV-programmer.

Huseierne (tidligere Huseiernes Landsforbund) er en partipolitisk uavhengig landsomfattende interesseorganisasjon, for eiere av boliger, boliggårder, eiendomsselskaper og sameier/borettslag. Forbundet har mer enn 220 000 medlemmer

Vil du vinne en minikonsert med Kurt Nilsen må du gå inn på: p4.no/kurtkonsert2023 og fortelle litt om nabolaget ditt, og hvorfor akkurat dere har lyst på en slik opplevelse.

Vinneren kåres 10. mars

  • Mer om: P4-gruppen

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse