Annonse

Nok en gang øverst på Podtoppen

Radionytt.no - 19.12.2022 - Kyrre Dahl

Podkasten Julestemning med Live og Ronny gjør det nok en gang skarpt og inntar førsteplassen på Podtoppen.


Live og Ronny. Foto: Trine Hisdal/ NRK

NRK-podkasten Julestemning med Live og Ronny ble en stor hit da den ble lansert i fjor. Da klarte den relativt raskt å bli landets mest populære podkast. Også i år ligger Julestemning på toppen av Podtoppen, melder Kampanje.

- Tilbakemeldingen fra lytterne våre forteller oss at dette allerede er en tradisjon, sier Pia Basberg, redaktør i eksternredaksjonen hos NRK. Hun utelukker ikke flere sesonger av suksesspodkasten.

Julestemning er en underholdende og koselig julepodkast med de velkjente profilene Live Nelvik og Ronny Brede Aase, skriver NRK og fortsetter: Den inneholder alt du ønsker deg for å få julestemning. Og som alltid når Live og Ronny møtes, så blir det en god blanding av alvor og fjas.

– Med denne podkasten drømmer både Live og jeg om å lage et daglig pusterom, uten stresset og kaoset som hører til førjulstiden. Jeg har lyst til å lage en podkast hvor vi prøver å finne den koselige, gode julestemningen sammen med alle som hører på, sa Ronny før oppstarten.

- - Snitt daglig har podkasten økt med 13 prosent flere unike enheter sammenlignet med tilsvarende periode i fjor. Så «Julestemning» har hatt en bedre start i år enn i fjor da den var helt ny, sier Benedikte Solstad i NRKs analyseavdeling til Kampanje.

  • Flere nyheter om: NRK Radio
  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse