Annonse

Eirin Skarstein fra Bauer til P4-gruppen

15.12.2022 - RADIONYTT.NO - Kyrre Dahl

Skarstein skal sende Tidlig kveld på P4. Samtidig overtar Ole Morten Føreland Midt i Trafikken.


Eirin Skarstein. Foto: Privat

Eirin Skarstein kommer fra jobb som programleder og redaksjonsleder i Radio Norge, og har også bakgrunn fra TV-bransjen, NRK P3 og Radio Nova.

- Å få jobbe i P4 er en mulighet det er umulig å si nei til, og å få bryne seg på programlederutfordringer hos den største kommersielle radioaktøren er jo veldig gromt, sier Skarstein.

Programredaktør i P4-gruppen, Anders Opsahl, ser frem til å få Skarsten med på laget.

- Hennes smilende vesen, tette dialog med lytterne og evne til å speile dagen er noe som passer P4 og vårt publikum som hånd i hanske. Nå gleder vi oss til å høre henne på lufta hos oss for å underholde lytterne våre, sier Opsahl.

Skarstein overtar «Tidlig kveld» etter Ole Morten Føreland. Han blir fast programleder for «Midt i Trafikken» på P4 etter å ha vikariert i sendingen siden i høst. Føreland har vært i P4-gruppen i åtte år, og har bred erfaring fra ulike sendinger som Sport og Musikk på P4, P6 Morgen og P5 Ettermiddag.


Ole Morten Føreland. Foto: P4

- Føreland har vist seg som en av våre aller stødigste programledere og han er ekspert på å få innhold og musikk til å flyte godt sammen, sier programredaktør Anders Opsahl. - Midt i Trafikken er kanskje den sendingen han kler aller best, og med tanke på hvor godt han og produsent Marius Torgersen jobber sammen blir det spennende å høre hvordan de vil ta denne populære progamflaten på P4 til nye høyder, avslutter han.

Eirin Skarstein begynner å jobbe i P4-gruppen 1. februar 2023.

  • Mer om: P4-gruppen

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse