Annonse

Ønskeplate-sjokk på NRK Innlandet

Radionytt.no - 13.12.2022 - Kyrre Dahl

Programlederne ante fred og ingen fare da de spilte en av ønskeplatene fra lytterne i Innlandet. Men, så fikk de høre teksten.


Noen av programlederne på NRK Innlandet. Foto: NRK

– Jeg er glad ingen kjørte av vegen. Det sa Elin Fossum etter at NRK Innlandet gikk på en liten blemme i fredagens ettermiddagssending. I programmet "Eftan i Innlandet" spiller de en rekke ønskeplater fra lytterne i distriktet. Men, denne fredagen fikk de et lite sjokk.

– Det tok litt tid før det gikk opp for meg. Altfor lang tid egentlig, ler Fossum når hun snakker med avisa GD om saken. Lytteren «Kai Frode» ønsket nemlig å høre låten «Få sjå på» av Are & A-laget. Låten er skrevet av Are Sende Osen, kjent fra radioprogrammet «Are og Odin» på NRK.

Det programlederne ikke visste var at den nokså uskyldige tittelen ikke gjenspeilte hundre prosent hva låten handlet om. Fossum forklarer at både hun og kollegaen Kristina Hågensen så ut som personen i «Skrik-maleriet» da refrenget ble spilt. De bestemte seg for å avbryte låten etter kort tid.

Du kan selv høre innslaget på i OAs nettavis ( krever abonnement ): Da programlederne hørte sangteksten måpte de Ekstern lenke. Den er også lagt ut på TikTok.

Artisten bak låten, Are Sende Osen, ler godt når GD kontakter han om radiotabben. – Jeg fikk tilsendt dette fra en lytter. Jeg lo godt, men jeg synes jo litt synd på de to programlederne også da, sier han.

Han forteller at låta ble laget for 17 år siden og spiller på alle danseband-låter som han mener har litt samme oppbygging. Men, teksten er en smule mer direkte

Hvis du lurer på hva programlederne reagerte på, skal du her få et lite utdrag av teksten:

Få sjå på fetta di! Kom igjen jeg veit du har ei. Ja, den er sikkert fin, som en stor rosin. Og jeg vil så gjerne sjå!

  • Flere nyheter om: NRK Radio
  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse