Annonse

Viaplay fornøyd med norsk radio

28.10.2022 - RADIONYTT.NO - Kyrre Dahl

Viaplay Group gikk med 171 millioner svenske kroner i minus i tredje kvartal. Samtidig sier de seg fornøyd med radio både i Sverige og Norge.


Viaplay Group, som driver med både radio og TV i diverse land, økte sin omsetning i tredje kvartal med 25 % til såvidt under 4 milliarder svenske kroner. Samtidig ble det underskudd på 171 millioner kroner, skriver radionytt.se

Annonseinntektene falt med 3 % på grunn av et svakere marked for TV-reklame, men det kompenseres delvis av at radioreklamen i Viaplay Group fortsetter å vokse.

"Viaplay Group Radios lyssnarandel ökade både i Norge och Sverige, marknaden för radioreklam uppskattas ha ökat på den svenska marknaden och varit stabil på den norska" skriver konsernet i kvartalsrapporten som ikke inneholder noen konkrete tall for radiovirksomheten.

Viaplay setter ned sine prognoser for årets resultat og opplyser at en sparepakke vil bli gjennomført neste år, melder radionytt.se. Det er ukjent hvordan det vil påvirke den norske virksomheten og flere detaljer er ventet i november.

Tidligere i år skiftet NENT Group navn til Viaplay Group. I Norge driver de radiokanalene P4 Radio Hele Norge, P5 Hits, P6 Rock, P7 Klem i tillegg til en rekke andre kanaler. De har også TV-kanaler som TV3 og Viasat 4 i tillegg til blant annet strømmetjenesten Viaplay.

  • Mer om: P4-gruppen

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse