Annonse

Fredrik Solvang til Radiodager 2022

11.10.22 - Kyrre Dahl

TV-profilen Fredrik Solvang blir et av årets høydepunkter. Det er i dag siste mulighet for å kjøpe billett til Radiodager.

Fredrik Solvang. Foto: NRK/Radiodager

Det er nå bare litt over en uke igjen til årets radiohappening. Torsdag 20 og fredag 21. oktober møtes flere hundre radiofolk i Oslo for to dager med faglig påfyll, networking og utdeling av priser. Tirsdag 11. oktober er siste sjanse til å kjøpe billett til årets Radiodager og Prix Radio, og det er lagt ut noen få ekstra billetter nå. Hvis du har sittet på gjerdet til nå bør du være rask.

MER OM KONFERANSEN OG PÅMELDING

Fredrik Solvang intervjuer alt fra medietrente personer, som i noen tilfeller svarer det samme uansett hva de blir spurt om, til personer som aldri før har uttalt seg offentlig. Hvordan jobber han for å få best mulig svar fra personene han intervjuer? Hva lytter han etter når intervjuobjektene svarer? Og hvilket av intervjuene han har gjort husker han best, og hvorfor?

Dette, og mer, får du svar på under Radiodager, hvor Fredriks Solvang blir intervjuet av Tamanna Agnihotri om nettopp intervjuteknikk. Solvang har vært ansatt i NRK siden 2000. Han jobbet i Alltid Nyheter, innenriks og Dagsnytt før han begynte som reporter i Dagsrevyen i 2010. Han ble for alvor lagt merke til da han i 2016 for første gang ledet debattprogrammet Dagsnytt 18.

I 2018 overtok han ansvaret for det direktesendte tv-programmet Debatten. Med Solvang ved roret er Debatten et av få norske tv-programmer som har hatt markant seerøkning de siste årene, med mellom 400 000 og 500 000 seere.

Se sesjonen med Fredrik Solvang på Radiodager, fredag 21. oktober klokken 14.30.

  • Mer om: Konferanser

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse