Annonse

NRK løfter klubbmusikken på P13

Radionytt.no - 02.10.2022 - Kyrre Dahl

I går, lørdag 1. oktober var det premiere på "Frantzvaag" på NRK P13. Det er DJ Mats Ottem Frantzvaag som skal drive programmet som gir klubbmusikken en egen plass på kanalen.


Mats Ottem Frantzvaag, foto: NRK

"Frantzvaag" er et show dedikert til elektronisk musikk. DJ'en selv beskriver det selv som et program som inneholder musikk fra drømmende ambient til bankende techno.

- P13 fortsetter å rendyrke musikken, og nå tilbyr vi en egen plass for klubbmusikken. Mats Frantzvaag er en svært god DJ og har en fremoverlent og leken inngang til klubbmusikken. Han vil bygge et univers fritt univers med temasendinger og mulighet for gjester. Vi gleder oss til å danse oss gjennom uka med Frantzvaag, sier NRKs musikksjef Mats Borch Bugge.

Frantzvaag gir ut musikk på den Hamburg-baserte etiketten Fuck Reality og Full Pupp (Prins Thomas). Han var nylig aktuell med sitt debut-album Solo Super på førstnevnte. Som DJ er han fast inventar på Osloklubber som The Villa, og har tidligere spilt på Golden Pudel i Hamburg, OXI i Berlin, Boiler Room og Øyafestivalen for å nevne noe. Ved siden av dette er han også en av drivkraftene bak platebutikken Baklengs.

"Frantzvaag" sendes lineært hver lørdag kl 20:00 på NRK P13 og er tilgjengelig når du vil i NRK Radio- appen.

  • Flere nyheter om: NRK Radio
  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse