Annonse

Polaroid lanserer egne radiokanaler

27.09.2022 - RADIONYTT.NO - Kyrre Dahl

Polaroid, mest kjent for sine kameraer, lanserer nå sin egen musikktjeneste med flere radiokanaler, som beskrives som FM-lignende.


Kameraprodusenten kaster seg nå inn i lydens verden med det de beskriver som et fargerikt sortiment av musikkprodukter. Dette inkluderer bluetooth-høytalere, radiokanaler og en Polaroid Music app, ifølge Radio Today.

Styreleder i Polaroid, Oskar Smolokowski sier: "Dyktige musikere og fotografer fanger det vi ikke alltid kan si med ord, de får oss til å føle. Vi er nye i musikkens verden, men vi ønsker å gi en sterkere opplevelse av farger og følelser".

Radiokanalene blir tilgjengelig via internet og app og Polaroid vil skille seg ut fra de mange nettradioene som bare spiller en spilleliste. Deres radiostasjoner blir utviklet av radiofolk, de vil være gratis og reklamefrie, skriver Radio Today.

De lanserer også fire høytalere under navnet Polaroid Players. De kommer i forskjellige størrelser men alle inneholder den klassiske røde knappen, en nostalgisk hyllest til den gangen Polaroid var synonymt med Instant Photography.

Her er Polaroid Music app forhåndsinstallert. Den inneholder blant annet en knapp for å forandre radiostasjoner, nok et forsøk på å skape en følelse av FM-radio.

Også uavhengige kanaler, alt fra uavhengige rikskanaler til små studentradioer tok nyheten inn i sine sendinger og mange endret spillelisten for å passe til sørgemodus, melder Radio Today.

Gå til: Polaroid Radio Ekstern lenke

  • Mer om: Utenriks - Arkiv

  • Følg oss:     -  RSS:

    Annonse