Annonse

Radiodager nærmer seg utsolgt

23.09.22 - Kyrre Dahl

Vil du være med på Radiodager i år? Da må du få ut fingeren! Det nærmer seg utsolgt, en måned før avspark!

Foto: Radiodager

Det er rekordstor interesse for å delta på Radiodager 2022. En måned før årets utgave går av stabelen, er det svært få billetter igjen til arrangementet. Det melder Radiodager på sine hjemmesider.

Enkeltbilletter til Prix Radio er allerede utsolgt, og det er bare et svært begrenset antall billetter ledige til fagkonferansen. Vil du delta på Radiodager er det lurt å sikre seg billetter, mens det fremdeles er plasser igjen.

For deltakere som ønsker å delta på prisutdelingen, vil det være mulig å sette seg på venteliste. Foreningen Radiodager arbeider med å utvide kapasiteten og om de får frigjort flere plasser, vil disse tildeles fortløpende til personer på venteliste.

I denne prosessen vil prisnominerte prioriteres. Det vil også være mulig å sette seg på venteliste for billetter til fagkonferansen, etterhvert som de ulike billettypene blir utsolgt.

Norges største fagkonferanse for podkast og radio arrangeres torsdag 20. og fredag 21. oktober på Meet Ullevaal stadion. Radiodager arrangeres for 19 året på rad og er stedet hvor hele den norske lydbransjen samles for faglige oppdateringer og spennende foredrag.

  • Mer om: Konferanser

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse