Annonse

Schibsted satser på selskap for lydteknikk

Radionytt.no: 14.09.2022 - Kyrre Dahl

Schibsted Ventures investerer 15 millioner kroner i det norske lydteknikk-selskapet Nomono


Foto: Schibsted

Nomono, som har hovedkvarter i Trondheim, er et firma som utvikler løsninger for en enklere, mindre tidkrevende og bedre produksjon av podkaster og andre lydprodukter.

Selskapet har fått patent på et produkt der man kombinerer det fysiske opptaksutstyret med software som ligger i skyen, går det fram av en pressemelding.

Nå har Nomono fått Schibsted Ventures som partner, en del av Schibsted-konsernet. Nå vil firmaet også satse på samarbeidsløsninger med Schibsted.

- Det er selvsagt en stor styrke for oss å ha Schibsted i ryggen. De er kjent over hele verden for sin produksjon av nyheter, podkaster og informajon på forskjellige plattformer, sier daglig leder i Nomono, Jonas Rinde.

- Investeringen fra Schibsted gir oss mulighet til å vokse videre og viser at de har troen på vårt team, sier Rinde.

Nomonos sky-løsning inkluderer blant annet en mulighet til å redusere bakgrunnstøy og redusere redigeringstiden som forventes å være en stor fordel for alle som jobber med lydproduksjon.

- Schibsted har testet løsningen i vår egen podkast-produksjon og vi tror Nomono har stort potensiale til å forandre industrien, sier investeringsdirektør i Schibsted Ventures, Richard Sandenskog.

  • Mer om: Diverse - alle saker
  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse