Annonse

Samantha Skogrand til P4s radiofrokost

29.08.2022 - RADIONYTT.NO - Kyrre Dahl

Bjørn Faarlund fortsetter som morgenvert på Norges største kommersielle radiokanal og får med seg Michael Andreassen og Samantha Skogrand.


Bjørn Faarlund, Michael Andreassen og Samantha Skogrand. Foto: P4

Fra høsten blir det endringer i P4s Radiofrokost når Bjørn Faarlund, Michael Andreassen og Samantha Skogrand blir ny fast morgengjeng. Øystein Røe Larsen får lov til å sove litt lengre.

Skogrand er kanskje best kjent som sportsanker på TV2, men hun har også vært innom NRK tv og radio, samt Radio Norge og Radio 1. Hun kommer fra NRK når hun nå går til P4. P4s programredaktør, Anders Opsahl, er ikke i tvil om at Skogrand vil passe perfekt som programleder i P4s Radiofrokost:

- Samantha er veldig glad i radio og selv om hun har jobbet mye med nyheter gleder hun seg nå til å rendyrke underholdningsdelen. Hun besitter den perfekte miksen av nyhetsteft, god allmennkunnskap, sprudlende personlighet og god formidlingsevne, så vi er helt sikre på at hun vil passe veldig godt inn i P4s Radiofrokost, sier Opsahl.

Øystein Røe Larsen, som har vært fast del av P4s Radiofrokost de siste sju årene blir nå å høre på P4 på dagtid mellom kl. 12.00 og 15.00 i programmet «Larsen live». Han overtar dermed sendestrekket til Michael Andreassen, og sistnevnte går inn som fast programleder i P4s Radiofrokost sammen med Bjørn Faarlund og Samantha Skogrand.

- I tillegg til å få Samantha på laget, blir det utrolig spennende å høre to av våre største og mest erfarne stjerner – nemlig Faarlund og Andreassen – sammen som faste makkere i P4s Radiofrokost. For oss blir dette rett og slett en drømmetrio, avslutter programredaktør Anders Opsahl.

Skogrand blir å høre på lufta i P4s Radiofrokost fra 7. september.

  • Mer om: P4-gruppen

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse