Annonse

Jon Almaas kommer til Radiodager

28.08.22 - Kyrre Dahl

TV-personligheten Jon Almaas vil snakke om kaffekoking og sin karriere på scenen under Radiodager 2022

Jon Almaas - Foto: Radiodager

Jon Almaas er det ferskeste navnet som er kjent til årets store radiokonferanse i oktober. Jon Almaas ledet Nytt på Nytt på NRK i over 15 år, hvor han underholdt over én million seere i uken.

Nå er han programleder for «Praktisk info med Jon Almaas» og «Alle mot alle» på TV Norge. Han har vunnet Gullruten for Norges beste programleder fire ganger, første gang i 2022 0g foreløpig siste gang i år, 20 år senere.

– Vi i programkomiteen synes det er veldig imponerende at han har holdt seg så aktuell i over 20 år, og er veldig nysgjerrige på hvordan han forbereder seg og hvilke tips han har til andre som jobber som eller vil bli programledere. Vi gleder oss til å høre hvordan han jobber med programlederrollen og plukke opp gode tips, sier Heidi Røneid, programdirektør i Radiodager.

Almaas vil bli intervjuet på scenen og vil også fortelle hvordan han jobbet seg oppover fra kaffekoker til en av Norges mest kjente programledere.

Gry Veiby kommer også til Radiodager

Stemmebruk er naturligvis viktig i radio og også i podkaster. Derfor er det ikke unaturlig at den første programposten som ble klar til Radiodager 20. og 21. oktober handler nettopp om stemmebruk, med undertittel slik fanger du lytteren. Dette skriver arrangøren:

- I en jungel av podcaster er stemmebruk alfa og omega for å kapre lytteren. For det er ikke alltid stemmen du får på øret får deg til å virkelig lytte etter det som blir sagt. Den kan også få deg til å slå av. Det kan virke så lett å høres naturlig ut på radio, men for mange er nettopp det å høres naturlig ut noe av det vanskeligste å mestre som programleder.

Gry Veiby er programleder i Norges mest populære podcast Oppdatert, og gir deg i denne sesjonen alle tipsene og triksene du trenger for god stemmebruk.

Praktisk informasjon

Er du redaksjonell medarbeider og vil delta på årets Radiodager? Da kan du søke om reisestipend fra samarbeidspartneren Norsk Journalistlag.

Du trenger ikke være medlem av journalistlaget og det deles ut inntil 6000 kroner i stipend, til å dekke deltakeravgift, overnatting og reise. Frist 31. august.

Du kan melde deg på både til konferansen og prisutdelingen allerede nå og få en rimeligere pris. Les mer på: RADIODAGER.NO Ekstern lenke

  • Mer om: Konferanser

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse