Annonse

Radioprofil omkom i ulykke i Karibien

Radionytt.no: 19.08.2022 - Kyrre Dahl

Thore, kjent fra Røverradion, er omkommet i en trafikkulykke i Karibia. Spleis er opprettet for å få ham hjem.


Thore. Foto: Røverradion på Facebook

- Det er med uendelig stor sorg vi mottok beskjeden om at vår kjære Røverkollega Thore ikke lenger er med oss. Det står det å lese i et fersk innlegg på Facebook-sidene til Røverradion.

Ifølge Dagbladet omkom Thore i en trafikkulykke mens han var på ferie i Karibia med kona si. Thore ble kjent gjennom RøverRadion som er et prisvinnende radioprogram og har vært norske innsattes radiokanal siden 2014, med blant annet sendinger på NRK P2.

– Det er vanskelig å beskrive Thore. Han var en unik fyr, uredd, full av kjærlighet og han hadde en egen tro på mennesker. Det skriver Røverradion på Facebook. De skriver også blant annet:

- Vi vil aldri glemme Thore for det fantastiske medmennesket han var og den gode innsatsen han gjorde i RøverRadion. Thore var et talent med ord, en musikkguru og en uredd programleder.

Det er opprettet en Spleis for å få nok penger til å få Thore hjem til Norge for en begravelse her. Sålangt ( fredag ettermiddag ) er det kommet inn 12 450 kroner fra 48 givere. Målet er 50 000 kroner.

Vil du vite mer om dette: SPLEIS ( Ekstern lenke. Radionytt.no tar ikke noe ansvar for innholdet. )

For Røverradion: Facebook ( Ekstern lenke )

  • Mer om: Diverse - alle saker
  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse