Annonse

Lar deg høre på radio uten reklame

09.08.2022 - Kyrre Dahl

Fra i dag kan man høre på Bauers kanaler og podkaster helt uten reklame, ved å betale en månedlig avgift.

Kristoffer Vangen. Foto: Bauer Media

Alle Bauers radiokanaler skal bli å finne i det nye Premium-tilbudet. Det samme gjelder podkastene, både de som Bauer lager selv og i samarbeid med andre. Det skal også komme nye programtilbud.

Samtidig lanseres over 70 nye radiokanaler som alle distribueres via IP. - Det nye og eksklusive innholdet blir fortløpende lansert utover høsten, forteller Program- og markedsdirektør i Bauer Media, Kristoffer Vangen, ifølge Kampanje.

Premium-tjenesten vil koste 49 kroner pr. måned, men under lanseringen blir det mulig å sikre seg et tre måneders gratis prøveperiode. Bauer har lansert lignende tjenester allerede i Storbritannia, Danmark og Polen.

- Det har fungert veldig bra, og vi ser at mange lyttere ønsker å betale en liten sum for et økt tilbud på lyd, sier Vangen, ifølge Kampanje. Den nye premium-tjenesten vil ikke medføre endringer for de som bruker dagens gratis-tjenester med reklame.

Vangen mener at Premium-grepet vil styrke de eksisterende kanalene. - Dette gjør oss i stand til å styrke våre eksisterende kanaler slik at de framstår som enda mer attraktive for annonsører og lyttere, sier Vangen.

  • Mer om: Bauer Media - alle saker

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse